Doorgaan naar hoofdcontent

Entiteiten bij je dragen !

Entiteiten bij je dragen !Afbeeldingsresultaat voor Entiteiten

Al langer dan de aarde zelf bestaan er entiteiten... wezens die sterker zijn dan wat dan ook en alleen een paar mensen zijn begaafd om ze te zien.
Als deze mensen der echter voor uit komen worden ze vaak bevooroordeeld en afgeschreven als onzin.

Maar deze mensen hebben hier niet voor gekozen en willen gewoon hun gave delen.
Hun gaven om entiteiten te zien en heel af en toe er zelfs mee te praten.
Deze gave ontwikkelt zich van kleins af aan en je zal het ook vaker zien voorkomen bij kinderen.
Waarschijnlijk omdat kinderen veel gevoeliger zijn voor het hiernamaals.

Weet wel dat entiteiten niet altijd overleden mensen zijn.
Meestal wel maar deze kunnen echter ook creaties van mensen zijn of net deze krachtige wezens die mensen creëerden.
Afbeeldingsresultaat voor EntiteitenOf zoals ze ook wel zeggen Demonen.

Demonen zijn dan eerder de gemene duivelse entiteiten die we vaak ook "duivel" noemen.
De duivel is dan ook een breed concept. Sommige mensen geloven dat Satan of Lucifer de duivel is.
Sommige mensen geloven dat iedere demon een deel uit maakt van dit concept.

Vele mensen hebben dan ook schrik van de duivel maar in sommige verhalen is Lucifer eigenlijk niet de slechterik maar net de bedrogen God.
Er zijn verhalen die ons mensen beschrijven als krachtige wezens gelijke aan God zelf met krachten die zo verbazingwekkend waren dat ze blijkbaar van ons afgenomen moesten worden.

Want in dat verhaal is God een valsspeler een bedrieger die Satan bedroog en hem misleide naar de eeuwige duisternis en daarna onze krachten afnam en ze verborgen hield.
Verhalen verspreide waardoor het lijkt dat de God die sommige aanbidden Goed is.
Maar al bij al is dit maar een verhaal toch?

Entiteiten aanvoelen ?

Zoals al eerder vermeld hebben sommige mensen de gaven om entiteiten te zien en heel soms ook om er mee te praten.
Dit is echter niet altijd het geval maar toch voelen we soms een rare aanwezigheid die we niet kunnen verklaren.
Afbeeldingsresultaat voor EntiteitenEr valt iets onverklaarbaar op de grond maar dat schrijven we af als onzin of het zal de wind wel geweest zijn wat ook niet altijd de logische verklaring is.
Maar wat als ik je zeg dat ook jij ze kan aanvoelen ?

Er zijn rituelen waarmee je een bepaalde entiteit kan oproepen en entiteiten kan aanvoelen.
Dit noemen we dan evocatie een Geest tot ons roepen maar niet in ons dat is iets gevaarlijker werd mij vertelt zelf heb ik geen ervaring met invocatie.

Evocatie daar in tegen vereist ook kennis want je moet je entiteit ook wegsturen nadat hij je vragen heeft beantwoord en je moet je vragen goed hebben opgesteld.
Je moet jezelf goed hebben voor bereid voor je aan zoiets begint.

Zonder voorbereiding kan je je entiteit verwarren en wie weet wat er dan gebeurt.
Ook als je entiteit eerst lief en vriendelijk is maar plots kwade intenties krijgt ( dit gebeurt niet zo vaak ) mag je ook niet panikeren en moet je hem meteen wegsturen.

Gerelateerde afbeeldingIndien je hier nog last van hebt kan je hem verbannen of een banish ritueel uitvoeren wat ervoor zorgt dat hij uiteindelijk wel weg zal gaan.

Maar entiteiten kunnen ook man made zijn ja hoor ook wij kunnen entiteiten maken om bepaalde taken uit te voeren dit wordt echter vaker en vaker gedaan dan wij ons kunnen voorstellen.
Deze entiteiten hebben een bepaalde vorm van energie nodig en vaak ook deel van jou energie.
Een beetje affectie zou genoeg moeten zijn.

Weet wel dat ik nog nooit een entiteit heb gemaakt en mij niet met dat soort dingen inlaat gewoon weg voor de reden dat ik daar geen goede ervaring mee heb gehad.
Zelf heb ik dingen meegemaakt die niet zo leuk waren entiteit based.
Entiteiten zijn dan ook niet altijd goed en liefdadig sommige hebben van nature kwade intenties dit is niet altijd om iemand pijn te doen maar vaak voor hun eigen vermaak en plezier.
Ja hoor kwade entiteiten genieten ervan iemand te laten lijden en te laten smeken.

Goede entiteiten daar in tegen kunnen je antwoorden geven op bepaalde vragen.
Zorg dan ook dat je vragen goed zijn opgesteld en duidelijk zijn.
Dat je zeker van je stuk bent en je geen zwakte laat zien

Je goed inlezen is dan ook een must ! https://nl.wikipedia.org/wiki/Entiteit contacteer een medium om je te helpen iemand die deze gave heeft om met hen te praten indien er iets fout gaat. 

>> een boek over het maken van magische entiteiten 1 euro ! E-BOOK ! Buy now <<  Neem de juiste voorzorgsmaatregelen.


Zelfs in het nieuws als je goed kijkt zie je meer en meer rare dingen die gebeuren die ook zij niet kunnen verklaren.
Deze posts krijgen dan heel even aandacht voor ze weer zeggen dat het onzin is.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Wicca covens belgië.

Wicca covens belgië. Note: Voor je begint met lezen weet dan wel dat het verschil tussen een wicca en een heks is dat een wicca is ingewijd. Er zijn ook covens gebaseerd op heksen deze nemen wel minderjarige aan wicca gebaseerde covens daarintegen niet !  Mensen associëren covens vaak met satanistische cults ze zijn met vele en voeren rituelen uit. Echter offeren covens geen kinderen of mensen. Nee hoor ze doen in het algemeen niemand pijn en houden zich netjes aan de wet. Het is zelfs zo dat als je als minderjarige een lid van een coven wilt worden en als ze minderjarige toelaten je toestemming zult moeten hebben van je ouders. Je ouders worden uitgenodigd voor een gesprek met de eigenaren van de coven of vaak de high-priest die je ouders dan uitlegt wat er gebeurt binnenin de coven en wat lid zijn inhoud. Daarna indien ze akkoord zijn jou te accepteren kunnen ze simpelweg een strookje tekenen waarmee je ouders toestemmen dat het oké is voor jou om lid te worden. Vr

Helende olie !

Helende olie ! Als je oliën gaat maken is het héél belangrijk dat je planten kent en wat ze eigenlijk doen. Bijvoorbeeld munt wist je dat munt olie goed is tegen teken beten ? Cool hé ? Vind ik ook. Zelf ben ik iemand die graag andere mensen helpt en dan komt zoiets van pas. Ik zal zelf 2 oliën delen vandaag. Het verschil tussen etherische olie en plantaardige olie ! Er zijn verschillende oliën waarin niet alleen het recept maar de werkwijze verschilt. Natuurlijk heeft dan ook iedere olie zijn eigen effect. Het grootste verschil bij deze oliën is de werkwijze. Plantaardige olie is in principe makkelijker om te maken dan eterische olie. http://nl.wikihow.com/Etherische-olie-maken Ze maken beide gebruik van een andere scheidings methode. Waarin Etherische olie gebruik maakt van destilizeren. Gebruikt plantaardige olie gebruik van extraheren. Extraheren is simpel en je ziet het bij thee ook vaak. https://nl.wikipedia.org/wiki/Extractie_(scheikunde

Wat is witte en zwarte magie ?

Wat is witte en zwarte magie ? Als men praat over zwarte magie schrikken meeste mensen maar ooit was het allemaal anders. Magie op zichzelf is onschuldig en is meer iets dat je kan zien als balans. Magie bestaat dan ook al langer als de mensheid zelve en is een kracht die je niet kan zien maar wel kan voelen. Voor de mensheid bestond was er geen zwart of wit dan was er enkel grijs.. Dingen gebeurde omdat ze moesten gebeuren en niemand die klaagde. Zelfs dieren accepteren hun lot beter dan de mens zelf. Wanneer iets chaos veroorzaakt dat nare gevolgen heeft voor ons noemen we dit slecht. Is het daarom slecht of is het gewoon iets dat moet gebeuren? Als iets goed gebeurt in ons leven voelen we ons gezegend of spreken we van geluk. Dit is eerder wit.. Iets goed dat gebeurt voor ons of onze naasten.  Verschil tussen witte en zwarte magie ? Witte magie is gebaseerd op de sprookjes en de leuke feeën die je daarin terug vind. Of Merlijn de tovenaar. Terwijl zwar