Doorgaan naar hoofdcontent

Magie met kruiden.

Magie met kruiden.

Afbeeldingsresultaat voor kruiden magie
Zoals je nu vast al weet spelen kruiden een grote rol in magie en bepaalde paden die je volgt.
Het is dan ook verbazingwekkend hoe goed ze met kruiden overweg kunnen.
Kruiden zijn op zich ook gewoon planten.

Planten moeten beter verzorgd worden dan kan je ze ook langer gebruiken.
Kruiden magie hoeft dus ook niet veel geld te kosten als je planten zelf gaat kopen en ze verzorgen heb je altijd stockage.
Hiervoor heb je wel kennis van planten nodig en vragen bij een winkel kan nooit kwaad.

Het is héél belangrijk om te vragen hoe je specifieke planten moet behandelen en hoe je ze beter kan knippen voor consumatie. Dan kan je serieus besparen op je uitgaven waardoor kruiden magie plotseling goedkoop wordt.

Kruiden magie vereist veel tijd zeker als je zelf oliën wilt maken en zalfjes dit ligt dan echter aan hoe je deze wilt maken maak je gebruik van extraheren of distelleren. extraheren duurt langer en is minder geconcentreerd maar dikker en gemakkelijker en ook aangeraden voor mensen die niet weten hoe ze moeten distelleren.

Afbeeldingsresultaat voor kruiden magieKruiden magie.

Zoals sommige zullen zeggen is witte magie een filosofie net zoals duistere magie. Want in magie zelf is er geen goed of slecht. Mensen zelf zijn het die de kwade of goede wending eraan geven waardoor er zoiets onstaat als witte of zwarte magie.
Maar al bij al is het nog altijd magie.

https://www.tuinkruiden.net/lijst-kruiden-spiritueel-gebruik/ op deze pagina zal je alle nodige kruiden vinden die te maken hebben met magie en hoe je deze moet verzorgen.
Het is dan ook héél belangrijk over iedere kruid individueel te lezen.
Zo weet je zelf ook hoe je er mee om moet gaan.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Magie Het is belangrijk om over alle vlakken van magie te lezen.
Zo weet je perfect waar je aan begint zonder te twijfelen.
Maak je geen zorgen twijfels zijn menselijk en die kan je niet zomaar weg krijgen.
Daarom is het belangrijk om antwoorden te krijgen op bepaalde vragen.

https://www.youtube.com/watch?v=FyhvRy9paaU Zoals je zelf ziet is het heel gemakkelijk om informatie te verzamelen over magische onderwerpen.
Je moet alleen geen schrik hebben voor vooroordelen.
Zo vind je dingen die je te weten moet komen zonder je ervoor te schamen.

Schaamte is een zwakte die we bezitten een emotie die de controle freak over ons speelt en sommige hebben hier weinig last van en sommige net veel.
Maar zo blijf je zoals sommige mensen zeggen "in de kast" en alleen door je schaamte te overwinnen kom je "uit de kast".

Afbeeldingsresultaat voor kruiden magieWitte magie kruiden.

Zoals je nu vast al weet zullen kruiden op zich zelf hun eigen werking hebben.
Het is hoe je ze gebruikt hoe ze worden.
Je kan kwaad ook gebruiken voor iets goed en andersom ook.
Hoe kan dat ?

Zonder kwaad is er geen goed of omgekeerd. 
Dat noemen ze balans het zijn wij mensen die kwaad kwaad maken en goed goed.
Want op zich is er geen goed of kwaad.

Daarom dat het atheïsme mij wel ligt geen duivel of God geen goed of kwaad.
Geen fout of juist. Nee alleen Balans.
Toch is het belangrijk om het verschil tussen beide te zien dat maakt ons mens.
Geloof maakt ons mens.

Indien je niet weet waar te zoeken http://moderne-heksen.start.be/ of moderne-heksen. is deze site een handige plaats om te bekijken ! 

Reacties

  1. kunnen jullie ook voorbeelden van sterke kruiden en planten vermelden?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Helende olie !

Helende olie ! Als je oliën gaat maken is het héél belangrijk dat je planten kent en wat ze eigenlijk doen. Bijvoorbeeld munt wist je dat munt olie goed is tegen teken beten ? Cool hé ? Vind ik ook. Zelf ben ik iemand die graag andere mensen helpt en dan komt zoiets van pas. Ik zal zelf 2 oliën delen vandaag. Het verschil tussen etherische olie en plantaardige olie ! Er zijn verschillende oliën waarin niet alleen het recept maar de werkwijze verschilt. Natuurlijk heeft dan ook iedere olie zijn eigen effect. Het grootste verschil bij deze oliën is de werkwijze. Plantaardige olie is in principe makkelijker om te maken dan eterische olie. http://nl.wikihow.com/Etherische-olie-maken Ze maken beide gebruik van een andere scheidings methode. Waarin Etherische olie gebruik maakt van destilizeren. Gebruikt plantaardige olie gebruik van extraheren. Extraheren is simpel en je ziet het bij thee ook vaak. https://nl.wikipedia.org/wiki/Extractie_(scheikunde

Wicca covens belgië.

Wicca covens belgië. Note: Voor je begint met lezen weet dan wel dat het verschil tussen een wicca en een heks is dat een wicca is ingewijd. Er zijn ook covens gebaseerd op heksen deze nemen wel minderjarige aan wicca gebaseerde covens daarintegen niet !  Mensen associëren covens vaak met satanistische cults ze zijn met vele en voeren rituelen uit. Echter offeren covens geen kinderen of mensen. Nee hoor ze doen in het algemeen niemand pijn en houden zich netjes aan de wet. Het is zelfs zo dat als je als minderjarige een lid van een coven wilt worden en als ze minderjarige toelaten je toestemming zult moeten hebben van je ouders. Je ouders worden uitgenodigd voor een gesprek met de eigenaren van de coven of vaak de high-priest die je ouders dan uitlegt wat er gebeurt binnenin de coven en wat lid zijn inhoud. Daarna indien ze akkoord zijn jou te accepteren kunnen ze simpelweg een strookje tekenen waarmee je ouders toestemmen dat het oké is voor jou om lid te worden. Vr

Wat is witte en zwarte magie ?

Wat is witte en zwarte magie ? Als men praat over zwarte magie schrikken meeste mensen maar ooit was het allemaal anders. Magie op zichzelf is onschuldig en is meer iets dat je kan zien als balans. Magie bestaat dan ook al langer als de mensheid zelve en is een kracht die je niet kan zien maar wel kan voelen. Voor de mensheid bestond was er geen zwart of wit dan was er enkel grijs.. Dingen gebeurde omdat ze moesten gebeuren en niemand die klaagde. Zelfs dieren accepteren hun lot beter dan de mens zelf. Wanneer iets chaos veroorzaakt dat nare gevolgen heeft voor ons noemen we dit slecht. Is het daarom slecht of is het gewoon iets dat moet gebeuren? Als iets goed gebeurt in ons leven voelen we ons gezegend of spreken we van geluk. Dit is eerder wit.. Iets goed dat gebeurt voor ons of onze naasten.  Verschil tussen witte en zwarte magie ? Witte magie is gebaseerd op de sprookjes en de leuke feeën die je daarin terug vind. Of Merlijn de tovenaar. Terwijl zwar