Doorgaan naar hoofdcontent

Noorse Magick.

Noorse Magick.Gerelateerde afbeelding

Zoals eerder gezegt zijn er vele takken binnen hekserij of magick.
Wat ervoor zorgt dat je uiteraard veel keuze hebt op wat je wilt beoefenen.
Je hebt keuze genoeg maar voor je een pad kiest is het belangrijk om te weten wat ieder pad inhoud en of je het kan combineren met andere dingen.

Als we aan Noorwegen denken of de geschiedenis van Noorwegen denken we vaak aan Vikings.
Op school en in films leren ze ons dat Vikings heel agressief waren en landen over namen en vrouwen verkrachten enzovoort.

Hoewel er bij ieder volk wel slechte mensen bijzaten waren Vikingen in het algemeen vredevolle mensen die streden voor hun plaats in de wereld.
Dat was een harde tijd en oorlog was het antwoord op alles.
Afbeeldingsresultaat voor Runen
Vikingen beoefenden ook magick en eigenlijk meer dan mensen denken.
Zij beoefenden vaak magick met behulp van magische Runen.
Runen worden vaak gemaakt op hout en metaal maar hout voor magick doeleinden.
Metaal kan ook maar meeste mensen gebruiken hout.

Hout wordt dan ook aangeraden.
Runen zijn magische symbolen maar ze hebben leven nodig ze hebben energie nodig.
Ze moeten leven ingeblazen worden.

Voor zover mijn kennis reikt over Runen is  het bedekken met een beetje bloed op de achterkant genoeg. 2 keer in uw vinger prikken zou genoeg moeten zijn.
Daarna hoort het in werking te zijn.

Weet wel dat magick niet werkt als je er niet in gelooft je het niet visualiseert en je jezelf er niet helemaal in stopt.
Magick vereist focus en nogmaals is het geen hocus pocus.

Wiccan rune magick.

Runen bestaan al eeuwenlang en als je zou terug kijken in de geschiedenis van de vikings en Noorwegen zul je zelf ondervinden dat runen bij hun Goden en hun manier van leven hoorde.
Het is een levenswijze die de dag van vandaag nog veel worden beoefend.

Het is belangrijk dat je gefocust bent voor je begint met magick.
Runen magick valt dan ook met van alles te combineren.
Afbeeldingsresultaat voor RunenDruïden hebben dan ook een serieuze geschiedenis onder de vikingen.

Wat niet in iedere mythe mee speelde maar toch aanzienlijk genoeg om het te benoemen.
Het is dan ook ongeloofelijk mooi om te zien hoe ze samen gaan.
Het is wel belangrijk op ieder vlak wat kennis te hebben natuurlijk.

Blijven leren is dan ook een prioriteit.
Hierbij kan lezen hierbij een serieus hulpmiddel zijn.

Buy now >> 1 euro >> Noorse Magick >> over runen and so forth ! 

Leer meer over hoe je runen moet gebruiken om positieve dingen te bereiken.
Ja hoor zoals eerder gezegt waren vikingen vrede lievende mensen.
De krijgers daar in tegen toch niet maar zoals iedere maatschappij heeft iedereen zijn job.

Ze moesten strijden voor hun land en dat deden ze.
Echter vertelt de geschiedenis ons wat ze zelf willen.
Zolang ze het in boeken schrijven geloven mensen het en geven ze het als les op school.
Wat voor vooroordelen zorgt.
Volg je eigen pad en dan word je de grote heks die in je zit.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Helende olie !

Helende olie ! Als je oliën gaat maken is het héél belangrijk dat je planten kent en wat ze eigenlijk doen. Bijvoorbeeld munt wist je dat munt olie goed is tegen teken beten ? Cool hé ? Vind ik ook. Zelf ben ik iemand die graag andere mensen helpt en dan komt zoiets van pas. Ik zal zelf 2 oliën delen vandaag. Het verschil tussen etherische olie en plantaardige olie ! Er zijn verschillende oliën waarin niet alleen het recept maar de werkwijze verschilt. Natuurlijk heeft dan ook iedere olie zijn eigen effect. Het grootste verschil bij deze oliën is de werkwijze. Plantaardige olie is in principe makkelijker om te maken dan eterische olie. http://nl.wikihow.com/Etherische-olie-maken Ze maken beide gebruik van een andere scheidings methode. Waarin Etherische olie gebruik maakt van destilizeren. Gebruikt plantaardige olie gebruik van extraheren. Extraheren is simpel en je ziet het bij thee ook vaak. https://nl.wikipedia.org/wiki/Extractie_(scheikunde

Wicca covens belgië.

Wicca covens belgië. Note: Voor je begint met lezen weet dan wel dat het verschil tussen een wicca en een heks is dat een wicca is ingewijd. Er zijn ook covens gebaseerd op heksen deze nemen wel minderjarige aan wicca gebaseerde covens daarintegen niet !  Mensen associëren covens vaak met satanistische cults ze zijn met vele en voeren rituelen uit. Echter offeren covens geen kinderen of mensen. Nee hoor ze doen in het algemeen niemand pijn en houden zich netjes aan de wet. Het is zelfs zo dat als je als minderjarige een lid van een coven wilt worden en als ze minderjarige toelaten je toestemming zult moeten hebben van je ouders. Je ouders worden uitgenodigd voor een gesprek met de eigenaren van de coven of vaak de high-priest die je ouders dan uitlegt wat er gebeurt binnenin de coven en wat lid zijn inhoud. Daarna indien ze akkoord zijn jou te accepteren kunnen ze simpelweg een strookje tekenen waarmee je ouders toestemmen dat het oké is voor jou om lid te worden. Vr

Wat is witte en zwarte magie ?

Wat is witte en zwarte magie ? Als men praat over zwarte magie schrikken meeste mensen maar ooit was het allemaal anders. Magie op zichzelf is onschuldig en is meer iets dat je kan zien als balans. Magie bestaat dan ook al langer als de mensheid zelve en is een kracht die je niet kan zien maar wel kan voelen. Voor de mensheid bestond was er geen zwart of wit dan was er enkel grijs.. Dingen gebeurde omdat ze moesten gebeuren en niemand die klaagde. Zelfs dieren accepteren hun lot beter dan de mens zelf. Wanneer iets chaos veroorzaakt dat nare gevolgen heeft voor ons noemen we dit slecht. Is het daarom slecht of is het gewoon iets dat moet gebeuren? Als iets goed gebeurt in ons leven voelen we ons gezegend of spreken we van geluk. Dit is eerder wit.. Iets goed dat gebeurt voor ons of onze naasten.  Verschil tussen witte en zwarte magie ? Witte magie is gebaseerd op de sprookjes en de leuke feeën die je daarin terug vind. Of Merlijn de tovenaar. Terwijl zwar